Digital Project Manager

Job description

Hou jij van uitdagingen? Mooi, wij ook!


Bij Fish on Fire streven we ernaar om het onmogelijke, mogelijk te maken. Hoe? Door constant met de klant te blijven communiceren en tegelijkertijd ons team van specialisten de ruimte te geven om te innoveren. Op die manier kunnen wij de klant een digitale oplossing bieden die de verwachtingen overtreft. Kan jij ons hierbij helpen?

Wij zoeken een ervaren Digital Project Manager die kan bemiddelen tussen de klant en een creatief team. Iemand die houdt van aanpakken, die niet bang is om grenzen te stellen en die nooit het uiteindelijke doel uit het oog verliest: om digitale producten te maken waar wij en de klant trots op kunnen zijn. 

Kortom: Zakelijk schaken voor gevorderden!


► Kom ons team versterken!

Over Fish on Fire

Wij zijn digital agency Fish on Fire. Wij hebben een gezellig, professioneel en leergierig team van zo’n 15 specialisten. Waar wij gelukkig van worden?

Iets wat aanvankelijk niet haalbaar lijkt, tóch te realiseren. Ons vastbijten in complexe vraagstukken en ze oplossen met prachtige apps en platform concept.

Hoe doen we dat? Met een gezonde dosis passie, expertise en creativiteit. En door flink te knallen, natuurlijk. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, flexibiliteit, transparantie, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Wij geloven niet in een hiërarchische top-down structuur. Wij zijn een platte organisatie waarin iedereen een stem heeft. En op vrijdag? Sluiten we de week af met een biertje.

A day in the life…

Wat doet een Digital Project Manager bij Fish on Fire?

Wij werken SCRUM, over deze methodiek hoeven wij jou waarschijnlijk niets uit te leggen. De werktijden zijn flexibel maar de daily om 09:15 is vaste prik voor het hele team. Hier worden lopende projecten doorgenomen, vertel je waar je gisteren mee bezig bent geweest en wat er voor vandaag op de planning staat. Na de meeting neemt iedereen een bakkie en gaat aan de slag.

Elke dag is anders bij onze digital agency, maar in principe zit jij als Digital Project Manager aan tafel bij de klant, om te sparren over nieuwe diensten en functionaliteiten voor de mobile app of platform waar we op dat moment mee bezig zijn. Jij vertegenwoordigt het belang van de klant maar tegelijkertijd weet je ook verwachtingen te managen. Hierdoor kan jij exact de prioriteiten tussen de verschillende projecten en binnen een project bepalen voor het team.

In de product backlog vertaal jij de wensen van de gebruikers en de stakeholders naar concrete user stories, zodat je binnen een zelfsturend en multidisciplinair team, in een sprint van 2 weken alle sprint doelen behaalt!

Doordat onze klanten erg verschillen in grootte, ontwerpen en bouwen wij applicaties voor een breed scala aan bedrijven: van scale-ups tot grote internationale enterprises. Je bevindt je dus constant in interessante omgevingen. Jij daagt bijvoorbeeld klanten met verschillende managementniveaus uit in klantsessies. Fish on Fire zoekt daarom ook iemand die met verschillende stakeholders overweg kan, en deze stakeholders op maat kan begeleiden met design sprints, adviestrajecten, of anders (jij bepaalt!).

Een open bedrijfscultuur en het welzijn van onze werknemers staan bij ons hoog in het vaandel. Wij lunchen elke dag met z’n allen en op vrijdag bestellen wij wat lekkers. Tussen het werken door kun je je collega’s uitdagen voor een potje tafeltennis of ontspannen in onze “woonkamer”.

Wat zoeken wij in een Digital Project Manager?

 • Focus: Wat heeft op dit moment prioriteit? Jij weet wat de visie is van de klant en het team, en tussen alle wensen en ambities van de verschillende stakeholders door houdt jij altijd je ogen op het doel.

 • Sterke communicatie skills: Jij kunt met elke stakeholder overweg. Je luistert naar de wensen van de klant en je zet deze wensen om in haalbare doelen voor het team.

 • Besluitvaardigheid: Je neemt je verantwoordelijkheid en bent niet bang om knopen door te hakken.

 • Tijd- en verwachtingsmanagement: Dit sluit aan op het stukje focus. Je zorgt dat je team op schema ligt en dat jouw sprint doelen haalbaar zijn.

 • Openheid: Door open te zijn naar de klant en het team met een duidelijke product backlog, weet iedereen waar hij aan toe is. Openheid werkt feedback in de hand waardoor aanpassingen bijtijds gemaakt kunnen worden.

 • Pragmatisch visionair: Je bent continu bezig waarde te maximaliseren en daarom zal je ook binnen het team mensen moeten motiveren en uitdagen om zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. De kunst is hierbij het onzichtbare zichtbaar te maken en mensen mee te nemen in de visie.

Job requirements

 • WO/HBO werk- en denkniveau;

 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;

 • Gecertificeerde Product Owner;

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een digital agency omgeving (of met Scrum Agile);

 • Je bent technisch onderlegd en goed in staat om met de klant in mogelijkheden te denken en, met onze developers, technische uitdagingen op te lossen;

 • Je weet de juiste vragen te stellen om zo de requirements en prioriteiten in kaart te brengen.

Jouw persoonlijkheid

Wij zoeken een fijne collega en een professionele partner voor het team en de klanten. Je werkt dus graag in teamverband en kan ook individueel meters maken. Je voelt je op je plek in een platte organisatie waar iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werk en je op elkaar kunt bouwen.


Wat bieden wij jou?

► Wat jij van ons mag verwachten.

 • Een hecht team dat zorgt voor de oplevering van toffe projecten

 • Marktconform salaris en uitzicht op vast dienstverband;

 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken of één van onze flexkantoren in het land.

 • Zenruimtes om aan je creatieve brainstorm te werken

 • Voldoende gadgets op kantoor om te ontstressen

 • Macbook Pro en Smartphone (iOS of Android) van de zaak

 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur

 • Goede bonus- en pensioenregeling;

 • Platte, informele organisatie waar jouw inbreng impact heeft;

 • Wekelijkse tafeltennis competities en een biertje op vrijdag.

►Hoe wij jou uitdagen

 • Trainingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen (wij besteden 20% van onze tijd aan kennis en innovatie);

 • Inhouse kennissessies, expertise delen en leren van je collega’s;

 • Ruimte om ideeën uit te werken en te helpen met bouwen aan de organisatie.


Help jij ons om digital agency Fish on Fire naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu!