Full Stack Developer

Functieomschrijving

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Wij zijn Fish on Fire. Een snelgroeiend digital agency gespecialiseerd in apps, platforms en digitale innovaties. Wij geloven dat focus op de digitale innovaties de sleutel is tot het bouwen van succesvolle oplossingen. Ons team van zo’n 15 developers, designers en specialisten dagen zich elke dag uit om expertise te ontwikkelen en toe te passen in de projecten voor onze klanten. Door ieders krachten te bundelen creëren we de meeste toegevoegde waarde en bieden we onze klanten de beste oplossingen.

Functieprofiel

Wat ga je doen?

Als Fullstack Developer sta voor interessante uitdaging binnen Fish on Fire. Binnen het Development team verricht je zowel front-end and back-end werkzaamheden. Je dagen bestaan uit het ontwikkelen, testen en online zetten van applicaties of features daarbinnen.

Daarbij draag je zorg voor het goed op elkaar laten aansluiten van alles onderdelen van de webapplicaties zoals het design en de front- en back-end.

Daarnaast ga je aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van API’s, automatiseren van de de infrastructuur, het bouwen van koppelingen met externe partijen en het reviewen van de code van collega’s.

Fish on Fire werkt voor merken zoals KLM, Essent, TUI, TATA Steel, DNB en de Gemeente Amsterdam. Wij zijn hier erg trots op en streven altijd naar het beste resultaat. Hou jij van uitdagingen? Mooi, wij ook! Binnen Fish on Fire zijn er mogelijkheden om door te groeien, een positie in het MT hoort daarbij om strategisch mee te denken over de groei van het bedrijf.

Functievereisten

Herken jij dit?

Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en hebt minimaal 5 jaar werkervaring op development gebied, waarvan 3 jaar als Full Stack Developer. Je hebt gedegen kennis van, en ervaring met Ruby, Ruby on Rails en Javascript. Daarnaast ben je goed bekend met PostgreSQL of MySQL. Je beschikt over een oplossingsgerichte en creatieve werkhouding, hebt ervaring met het werken in een Agile Scrum team en. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en houdt ervan om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

Jouw Persoonlijkheid

Een fijne collega en een professionele partner voor jouw team en klanten. Je werkt graag in teamverband en kan ook individueel meters maken. Je voelt je op je plek in een platte organisatie waar iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werk en je op elkaar kunt bouwen.

Aanbod

Wat we je bieden

  • Marktconform salaris en uitzicht op vast dienstverband;
  • Goede bonus- en pensioenregeling;
  • Platte, informele organisatie waar jouw inbreng impact heeft;
  • MacBook Pro;
  • Wekelijkse tafeltennis competities en een biertje op vrijdag.

Hoe we je uitdagen

  • Trainingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Inhouse kennissessies, expertise delen en leren van je collega’s;
  • Ruimte om ideeën uit te werken en te helpen met bouwen aan de organisatie.


Aanvullende informatie

Over Fish on Fire

Fish on Fire is een Digital Agency gespecialiseerd in maatwerk apps. Ons team bestaat uit gedreven en ambitieuze professionals die het beste in elkaar naar boven halen. Iedereen gaat door totdat het gewenste resultaat bereikt is. Iedereen draagt met zijn/haar expertise, capaciteiten en eigenschappen bij aan één team.


Onze Cultuur

We zijn een erg platte organisatie waar het bouwen van de beste oplossing voor onze klanten centraal staat. Bedrijfspolitiek draagt daar niet aan bij en daarom houden we ons daar niet mee bezig. Als jij een goed plan of idee hebt, dan gaan we ervoor. We zorgen ervoor dat jij en het team alle tools hebben om het voor elkaar te krijgen.

We zetten jou binnen Fish on Fire in je kracht. Op basis van jouw kwaliteiten, passies en interesses proberen we jouw functie zo goed mogelijk aan te passen. Je krijgt de ruimte en vrijheid en we ondersteunen je waar nodig in je persoonlijke ontwikkeling en groei. We geloven niet in controle en hiërarchie en vertrouwen erop dat jij zelf de juiste beslissingen kan nemen. Let’s create the impossible!