IT Project Manager

Functieomschrijving

Aangenaam, wij zijn Fish on Fire. Wij ontwikkelen apps met een future-proof strategy. Hiermee zijn we van ongekende toegevoegde waarde voor onze klanten. Wij zoeken een een goede Project Manager om samen Fish on Fire naar een hoger niveau te tillen.

Als Project Manager ontwikkel je samen met een Agile team waardevolle applicaties voor de klant. Je bent betrokken in het hele traject! Dus vanaf het eerste moment tot aan het eindproduct en de optimalisatie. Je bent verantwoordelijk voor de het schrijven van user stories en weet goed de backlog te prioriteren. Je hebt een grote affiniteit voor techniek en slaat goed de brug tussen ‘IT’ en de wensen van de klant.

Functievereisten

Als ideale Project Manager bij Fish on Fire sta je sterk in je schoenen en laat je niet snel van de wijs brengen. Je gaat professioneel te werk en kan op strategisch niveau met stakeholders schakelen. Je denkt graag in oplossingen en je werkt proactief. Project management gaat jou van nature goed af en je hebt ervaring met SCRUM. Je hebt een grote affiniteit met IT. Daarnaast heb je hebt minimaal een hbo-diploma en spreekt Nederlands en Engels. Het is een grote pré als je al eerder bij een Agency hebt gewerkt.

What’s in it for you

Als Project Manager bij Fish on Fire krijg je de ruimte om grote projecten volledig eigen te maken. Je krijgt ruimte om je skills en kennis verder te ontwikkelen. Uiteraard word je volledig gefaciliteerd in je werk en ontvang je een laptop en telefoon. We doen een bijdrage aan je pensioen en sturen je 25 dagen in het jaar naar huis om vakantie te vieren. Successen vieren we samen met het hechte en leuke team. Daarnaast ontvang je nog een bonus voor je succes!Over Fish on Fire

Wij zijn digital agency Fish on Fire. Wij hebben een gezellig, professioneel en leergierig team van zo’n 15 specialisten. Waar wij gelukkig van worden? Ons vastbijten in complexe vraagstukken en ze oplossen met prachtige apps, web apps en platforms. Hoe doen we dat? Met een gezonde dosis passie, expertise en creativiteit. En door flink te knallen, natuurlijk. Wij geloven niet in een hiërarchische top-down structuur. Wij zijn een platte organisatie waarin iedereen een stem heeft. En op vrijdag? Sluiten we de week af met een biertje.


Help jij ons om digital agency Fish on Fire naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu!