Skip to content

Lead React Native Developer

RemoteAlkmaar

Functieomschrijving

Hou jij van uitdagingen? Mooi, wij ook!


Fish on Fire is op zoek naar een Lead React Native Developer die ook een potje kan tafeltennissen! Wil jij werken aan innovatieve mobiele apps en web platformen? Ben je eager om samen met jouw team, bestaande uit junior, medior en senior developers vette producten op te leveren voor onze klanten? Dan zoekt Fish on Fire jou!

Kortom: Help us create the ultimate mobile experience!


► Kom ons team versterken!


Over Fish on Fire

► Fish on Fire is de App Ontwikkelaar in Nederland!

Wij zijn digital agency Fish on Fire. Wij hebben een gezellig, professioneel en leergierig team van zo’n 15 specialisten. Waar wij gelukkig van worden?

Iets wat aanvankelijk niet haalbaar lijkt, tóch te realiseren. Ons vastbijten in complexe vraagstukken en ze oplossen met prachtige apps, web apps en platformen. Hoe doen we dat? Met een gezonde dosis passie, expertise en creativiteit. En door flink te knallen, natuurlijk. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, flexibiliteit, transparantie, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Wij geloven niet in een hiërarchische top-down structuur. Wij zijn een platte organisatie waarin iedereen een stem heeft. En op vrijdag? Sluiten we de week af met een biertje.

A day in the life…

Wat doet een Lead React Native Developer bij Fish on Fire?

Of je nu om 08:00 of 09:00 uur begint maakt bij ons niet uit. Op maandag start onze weekly stand-up om 09:15 uur, waar alle lopende projecten doorgenomen worden met het hele team. Hier vertel jij waar je vorige week mee bezig bent geweest en waar je komende week mee aan de slag gaat. Als je nog ergens tegenaan loopt of daar hulp bij nodig hebt is dit hét moment om aan de bel te trekken. Na de meeting neemt iedereen een bakkie en gaat aan de slag. We werken SCRUM, hier hoeven wij jou waarschijnlijk niets over uit te leggen. Als aankomend Lead Developer ben je verantwoordelijk voor het bouwen, onderhouden en doorontwikkelen van web- en mobiele applicaties. De applicaties die wij bouwen zijn voor innoverende bedrijven, internationale corporates en enterprises. Samen met jouw team ontwikkel jij het technisch landschap voor de klant en verzorg jij welke taken prioriteit hebben. Hierin ondersteun en train je jouw medior en junior developers natuurlijk waar nodig. Je houdt je actief overzicht binnen de lopende en komende projecten en zorg je dat de Jira tickets op tijd afgehandeld worden. Hierbij ben jij de bewaker van de deadlines voor jouw team en draag je zorg voor een kwalitatief goede codebase. Daarnaast is het van belang om contact te houden met externe partijen van de klant en van Fish on Fire, om te zorgen dat ze de juiste visie naleven.

Tussendoor halen wij regelmatig een frisse neus en overleggen wij met elkaar als er iets speelt. Om 12.30 uur lunchen wij gezamenlijk aan de grote tafel en op vrijdag bestellen wij wat lekkers voor de lunch op kosten van de zaak. Afhankelijk van hoe laat je bent begonnen, sluit er altijd iemand na 17:30 uur af.

Vereisten

► Wat wij van jou verwachten in deze functie.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw team en weet hierin tijdig inschattingen te maken van wat haalbaar is;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het aansturen van een team en hebt al vaker junior en medior developers ondersteund;

 • Je bent in staat de vertaalslag tussen de wens van de klant en wat nou echt haalbaar is te maken. Hierbij prioriteer je de behoeftes en weet je wat de mogelijkheden zijn binnen de gestelde tijd om de doelen te behalen;

 • Je hebt ruime ervaring met Javascript / ES 6, React, Javascript ES6, React Native, Redux;

 • Je hebt oog voor design en weet dit goed te vertalen naar front end. Wanneer iets niet haalbaar is geef je dit duidelijk aan en kom je met een alternatief;

 • Je hebt verder ervaring met TDD, REST en natuurlijk HTML en bent niet vreemd van Git;

 • Ervaring met Agile Scrum is een pré;

 • Een oplossingsgerichte en creatieve werkhouding.


Jouw persoonlijkheid

We zoeken een fijne collega en een professionele partner voor het team en de klanten. Je werkt dus graag in teamverband en kan ook individueel meters maken. Je voelt je op je plek in een platte organisatie waar iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werk en je op elkaar kunt bouwen.


Wat bieden wij jou?

► Wat jij van ons mag verwachten.

 • Een hecht team dat zorgt voor de oplevering van toffe projecten;

 • Marktconform salaris en uitzicht op vast dienstverband;

 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken of één van onze flexkantoren in het land;

 • Zenruimtes om aan je creatieve brainstorm te werken;

 • Voldoende gadgets op kantoor om te ontstressen;

 • Macbook Pro en Smartphone (iOS of Android) van de zaak;

 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;

 • Goede bonus- en pensioenregeling;

 • Platte, informele organisatie waar jouw inbreng impact heeft;

 • Wekelijkse tafeltennis competities en een biertje op vrijdag.


►Hoe wij jou uitdagen

 • Trainingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen (wij besteden 20% van onze tijd aan kennis en innovatie);

 • Inhouse kennissessies, expertise delen en leren van je collega’s;

 • Ruimte om ideeën uit te werken en te helpen met bouwen aan de organisatie.


Help jij ons om digital agency Fish on Fire naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu!

of