Senior Recruiter

Functieomschrijving

Hou jij van uitdagingen? Mooi, wij ook!

Wie zijn wij?

Fish on Fire is een Digital Product Agency gespecialiseerd in het bouwen van digitale oplossingen: van productvisie, -strategie tot een schaalbaar digitaal product. Al ruim 11 jaar werken wij samen met de beste (mobile) developers, UX-/UI-designers en IT project managers om de beste oplossingen te creëren voor onze klanten.

11 jaar later hebben we een onnavolgbaar netwerk in mobile development, weten we wat onze klanten missen en waar specialisten blij van worden. Hier moeten we wat mee!

Centraal staat aandacht voor de IT specialist. Geen oppervlakkige gesprekken en cv’s schuiven, maar samen een ijzersterke candidate experience neerzetten, waarbij het matchen van specialisten en organisaties zo veel leuker en beter wordt!


► Kom ons team versterken!Over Fish on Fire

Ons team bestaat uit zo’n 15 gedreven en ambitieuze specialisten die het beste in elkaar naar boven halen. Iedereen draagt met zijn/haar expertise, capaciteiten en eigenschappen bij aan één team. Waar wij gelukkig van worden? Iets wat aanvankelijk niet haalbaar lijkt, tóch te realiseren. Ons vastbijten in complexe vraagstukken en ze oplossen met prachtige apps, web apps en platforms. Hoe doen we dat? Met een gezonde dosis passie, expertise en creativiteit. En door flink te knallen, natuurlijk. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, flexibiliteit, transparantie, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Wij geloven niet in een hiërarchische top-down structuur. Fish on Fire is een platte organisatie waarin iedereen een stem heeft. En op vrijdag? Sluiten we de week af met een biertje.


A day in the life
Wat doet een Senior Recruiter bij Fish on Fire?

Wij werken SCRUM, over deze methodiek hoeven wij jou waarschijnlijk niets uit te leggen. De werktijden zijn flexibel maar de dailies zijn vaste prik voor het hele team. Hier worden lopende projecten doorgenomen, vertel je waar je gisteren mee bezig bent geweest en wat er voor vandaag op de planning staat. Na de meeting neemt iedereen een bakkie en gaat aan de slag.

Als Senior Recruiter bij Fish on Fire draag je bij aan het opzetten van een eigen recruitment agency (onder de vleugels van Fish on Fire). Naast succesvolle zelfsturende multidisciplinaire projectteams samen te stellen, ga je ook aan de slag met het bemiddelen van kandidaten bij onze klanten. Hierin wordt een pioniersgeest verwacht, waarbij je meerdere facetten van de grond moet tillen om de organisatie naar een volgend niveau te brengen. Samen met de managing director mag je het plan voor de recruitment agency gaan vormgeven. Deliverables, KPI’s en verwachtingen stel je samen met het Strategisch Team op. Je krijgt volledige vrijheid in de uitwerking hiervan. Door het opstellen van een gedegen recruitmentplan en het bouwen van een sterk team, help je onze visie werkelijkheid worden.

Om in de wijze woorden van mr. Jobs te spreken:

“It doesn't make sense to hire smart people and then tell them what to do.

We hire smart people so they can tell us what to do.”

Naast het uitwerken van bovenstaande visie, houd je je ook bezig met het opstellen van functieprofielen, maak je gebruik van de meest effectieve recruitment kanalen en ben je gefocust op het selecteren en actief benaderen van interessante kandidaten. Ook spring je in op veranderingen binnen het team samen met Human Resources.

Zoals we al eerder zeiden staat aandacht voor de IT specialist centraal. Om dit waar te kunnen maken besteden we veel tijd en aandacht aan de volledige candidate journey, van begin tot eind. Zo zal je oriënterende gesprekken voeren met de talenten uit ons netwerk, en deze kandidaten coachen zowel gedurende de sollicitatieprocedure als achteraf. Fish on Fire werkt met een gezonde dosis passie, expertise en creativiteit. Aangezien je als recruiter vaak het eerste aanspreekpunt bent in de organisatie, stralen we dat ook graag uit naar de buitenwereld in het recruitmentproces.

Last but not least, zal je verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en acquireren van nieuwe klanten met betrekking tot de bovengenoemde recruitment agency onder de vleugels van Fish on Fire. Hier vallen onder andere de volgende taken onder: het onderhandelen over en het sluiten van overeenkomsten voor zakelijke samenwerkingen met opdrachtgevers, het eventueel afhandelen van administratieve en juridische zaken en het opstellen van interessante voorstellen voor klanten.

Functievereisten

► Wat wij van jou verwachten in deze functie.

 • Een hart voor recruitment;

 • HBO denk- en werkniveau;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van IT recruitment bij een (digital) agency;

 • Je hebt zowel recruitment- als sales ervaring en bent sterk in het opbouwen van duurzame klantrelaties;

 • Oplossingsgerichte en creatieve werkhouding;

 • Je hebt een flinke dosis energie en ambitie en krijgt energie van ‘bouwen’;

 • Opgeven zit niet in jouw aard en je bent een zelfstarter;

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Het vinden van goede IT’ers stopt namelijk niet bij de Nederlandse grens;

 • Een drive om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

►Jouw persoonlijkheid

Een fijne collega en een professionele partner voor jouw team en klanten. Je werkt graag in teamverband en kan ook individueel meters maken. Je voelt je op je plek in een platte organisatie waar iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werk en je op elkaar kunt bouwen.

Wat bieden wij jou?

►Wat jij van ons mag verwachten.

 • Een hecht team dat zorgt voor de oplevering van toffe projecten;

 • Volledige vrijheid in je werk;

 • Een bespreekbaar salaris in verband met interessante opbouw aandelen/bonus;

 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken of één van onze flexkantoren in het land;

 • Zenruimtes om aan je creatieve brainstorm te werken;

 • Voldoende gadgets op kantoor om te ontstressen;

 • Macbook Pro en Smartphone (iOS of Android) van de zaak;

 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;

 • Goede bonus- en pensioenregeling;

 • Platte, informele organisatie waar jouw inbreng impact heeft;

 • Wekelijkse tafeltennis competities en een biertje op vrijdag.

►Hoe wij jou uitdagen

 • Trainingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen (wij besteden 20% van onze tijd aan kennis en innovatie);

 • Inhouse kennissessies, expertise delen en leren van je collega’s;

 • Ruimte om ideeën uit te werken en te helpen met bouwen aan de organisatie.

Ons Motto: Be Creative, Innovate & Think Beyond

Help jij ons om digital agency Fish on Fire naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu!