(Senior) Recruiter

Job description

Hou jij van uitdagingen? Mooi, wij ook!

Fish on Fire is op zoek naar een (Senior) Recruiter! Ben je eager om samen met een team van talentscouts de beste kandidaten te sourcen en Fish on Fire en bij te dragen aan de groei van de organisatie? Dan zoekt Fish on Fire jou!

Kortom: Help us create the digital world of tomorrow!

► Kom ons team versterken!

Over Fish on Fire

Wij zijn Digital Agency Fish on Fire, gespecialiseerd in apps op maat en digitale producten. Ons team bestaat uit zo’n 15+ gedreven en ambitieuze specialisten die zowel bij en voor de klant werken, en die het beste in elkaar naar boven halen. Iedereen draagt met zijn/haar expertise, capaciteiten en eigenschappen bij aan één team.

Waar wij gelukkig van worden? Iets wat niet haalbaar lijkt, tóch te realiseren, door ons vast te bijten in complexe vraagstukken en ze op te lossen met prachtige apps, web apps en platforms.

Hoe doen we dat? Met een gezonde dosis passie, expertise en creativiteit. En door flink te knallen, natuurlijk. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, flexibiliteit, transparantie, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Wij geloven niet in een hiërarchische top-down structuur. Wij zijn een platte organisatie waarin iedereen een stem heeft. En op vrijdag? Sluiten we de week af met een biertje.

A day in the life...

Wat doet een (Senior) Recruiter bij Fish on Fire?

De werktijden zijn flexibel, maar de daily is een vaste prik voor het hele team. Hier worden lopende projecten doorgenomen, vertel je waar je gisteren mee bezig bent geweest en wat er voor vandaag op de planning staat. Na de meeting neemt iedereen een bakkie en gaan we aan de slag.

Als (Senior) Recruiter bij Fish on Fire ben je medeverantwoordelijk voor de groei van de organisatie. Naast het samenstellen van succesvolle zelfsturende multidisciplinaire projectteams, ga je ook aan de slag met het zoeken van kandidaten die bij onze klanten op projecten meedraaien. Samen met de HR Manager mag je het plan voor recruitment uitvoeren. Deliverables, KPI’s en verwachtingen stel je samen met het de HR Manager op. Om in de wijze woorden van mr. Jobs te spreken:

“It doesn't make sense to hire smart people and then tell them what to do.

We hire smart people so they can tell us what to do.”

Naast het uitvoeren van bovenstaande visie, houd je je ook bezig met het opstellen van functieprofielen, maak je gebruik van de meest effectieve recruitment kanalen en ben je gefocust op het selecteren en actief benaderen van interessante kandidaten. Hierin stuur je onze talent scouts aan die per scout zijn gefocust op of development of design of project management.

De IT specialist staat centraal. Om dit waar te kunnen maken besteden we veel tijd en aandacht aan de volledige candidate journey, van begin tot eind. Zo zal je oriënterende gesprekken voeren met de talenten uit ons netwerk, en deze kandidaten coachen zowel gedurende de sollicitatieprocedure als achteraf. Fish on Fire werkt met een gezonde dosis passie, expertise en creativiteit. Aangezien je als recruiter vaak het eerste aanspreekpunt bent in de organisatie, stralen we dat ook graag uit naar de buitenwereld in het recruitmentproces.

Ook spring je in op veranderingen binnen het team samen met de HR Manager en Managing Director.

Bekijk ons werk

Job requirements


► Wat wij van jou verwachten in deze functie.

 • Een hart voor recruitment;

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau;

 • Minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring op het gebied van IT recruitment;

 • Oplossingsgerichte en creatieve werkhouding;

 • Je hebt een flinke dosis energie en ambitie en krijgt energie van ‘bouwen’;

 • Opgeven zit niet in jouw aard en je bent een zelfstarter;

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Het vinden van goede IT’ers stopt namelijk niet bij de Nederlandse grens;

 • Een drive om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

► Jouw persoonlijkheid

We zoeken een fijne collega en een professionele partner voor het team. Je werkt graag in teamverband en kan ook individueel meters maken. Je voelt je op je plek in een platte organisatie waar iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werk en je op elkaar kunt bouwen.

Wat bieden wij jou?

► Wat jij van ons mag verwachten.

 • Een hecht team dat zorgt voor de oplevering van toffe projecten;

 • Onafhankelijk werken waar en wanneer je wilt;

 • Zenruimtes om aan je creatieve brainstorm te werken;

 • Voldoende gadgets op kantoor om te ontstressen;

 • Platte, informele organisatie waar jouw inbreng impact heeft;

 • Wekelijkse tafeltennis competities en een biertje op vrijdag;

 • In-house kennis sessies, expertise delen en leren van je collega’s,

 • Marktconform salaris en uitzicht op vast dienstverband;

 • Riante bonusregeling per hire en pensioensregeling;

 • MacBook en iPhone van de zaak;

 • Trainingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Ruimte om ideeën uit te werken en te helpen met bouwen aan de organisatie.

Help jij ons om digital agency Fish on Fire naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu!